Moderátorka a redaktorka Martina Jandová musela podstoupit výměnu prsních implantátů. Nešlo ovšem o pouhý kosmetický efekt, výměna se doporučovala i proto, že jeden z implantátů byl prasklý.

Martina Jandová děkovala „náhodě" za objevení potencionálního problému: „V minulosti jsem dceru Elišku kojila necelé dva roky a na tvaru mých prsou se to samozřejmě časem projevilo. Proto jsem se rozhodla před lety pro první plastiku, se kterou jsem byla spokojená. Samozřejmě mi bylo po zákroku řečeno, že by se měly implantáty po deseti letech vyměnit. Jenže čas běžel a já si nevšimla, že uteklo 13 let. Takže jsem to popravdě tak trochu zanedbala. Pro nápravu jsem se rozhodla, když jsem v Perfect Clinic točila reportáž o plastice Vlaďky Erbové a využila možnosti mamologického vyšetření, které zde preventivně doporučují každý rok po operacích prsou. A na sonu objevili, že pravý implantát je prasklý. Takže jsem usoudila, že je nejvyšší čas implantáty vyměnit a šla jsem na to."


Došlo i ke změně velikosti či tvaru prsou? „Martina měla původní implantáty o velikosti přibližně 270ml, ty nové musely být větší, protože kůže na prsou přece jen již nějaký pokles věkem zaznamenala a bylo potřeba ji vyplnit," sdělil Pros.

Martina se ve své reportáži ptala na pocity před operací, tak se o ty svoje také podělila: „Mám tolik práce a jiných starostí, že nemám naštěstí čas přemýšlet o tom, co mě čeká. Naopak se těším, že mi bude po zákroku lépe a ještě k tomu budu mít hezčí a pevnější prsa. A jelikož se živím jako televizní redaktorka, je pro mě důležité vypadat a hlavně se cítit před kamerou dobře."

Průběh operace byl nakonec hladký, procitnutí z anestezie Martininy obavy nenaplnilo a zavládlo nadšení z nových, krásných a zdravých prsou.