Modelka Andrea Verešová podpořila módní návrhářku Martinu Vokurkovou, která tvoří pod značkou Valentina Borik. Slovenská manekýna a maminka dvou dětí se stala tváří nové kolekce.

Módní návrhářky Martina Vokurková (Valentina Borik) a Lenka Kohoutová (Cockerel) se rozhodly podpořit unikátní akci Toni&Guy DE:CLONE, které má za cíl probudit v lidech jejich osobitost a jedinečnost. Jedinečný Fashion Pop-up store event startuje 16. dubna ve Slovanském domě.

"Značka Valentina Borik je určena pro odvážné, sebevědomé ženy, které neřeší svůj věk, jsou si jisté samy sebou a nechtějí být módními klony," říká její zakladatelka Martina Vokurková.

A je specifické pro značku Cockerel? "Zaměřuji se hodně na geometrii a linie. Miluji barvy a používám je v celé ploše. Málo kdy pracuji se vzorem nebo s dezénem. Mám ráda čistotu, tvar a kompaktnost outfitu. Obvykle připravuji dvě kolekce ročně a každá z nich má minimálně 12 modelů a alespoň tři barevné varianty," říká módní návrhářka Lenka Kohoutová, která nenavrhuje jen oblečení. "Součástí mých kolekcí jsou i produkty jako vázy, lampy nebo křesla," dodává.