Slovenská herečka Zdena Studenková se rozhodla svěřit do rukou známé pražské kliniky. Nově tak doplňuje řadu celebrit, které zdejším odborníkům důvěřují, jako například Simona Krainová a Alice Bendová.

A proč se Zdena Studenková rozhodla svěřit do rukou specialistů na klinice Yes Visage? "V posednom období som zaznamenala, že je v súkromných salónoch je pár samozvaných odborníčok, ktoré ponúkajú podľa mňa vysoko náročné aplikácie botoxu, kyseliny aťď. Ja mám rada istoty, predovšetkým ak ide o zásahy na tvári. Rozhodla som sa preto spolupracovať s klinikou, ktorá má vysoký kredit v Čechách a rovnako aj na Slovensku a v jej lekárskom tíme pracujú špičkoví lekári," odpovídá Zdena Studenková.

Jako první ze zákroků se rozhodla vyzkoušet omlazení rukou, které kombinuje několik neinvazivních metod. A jak sama Zdena Studenková uvedla, dělá to především proto, aby se cítila ona sama dobře: "Snažím se udržiavať v takom stave a kondícii, aby som bola predovšetkým ja so sebou spokojná. Určite je to aj súčasť toho, ako potom človek na verejnosti pôsobí a to prináša aj pozitívnu spätnú väzbu od okolia, u mňa aj od diváka," komentuje výběr omlazení rukou Zdena Studenková.

Zdena Studenkova se znecitlivujícím krémem.

"Díky kombinaci plazmalifitngu s kyselinou hyaluronovou zajistíme během několika minut dokonalé omlazení rukou. U paní Studenkové jsme navíc použili i laser na odstranění pigmentových skvrn, které jsou na rukou velmi časté," dodává MUDr. Eva Urbánková, specialistka na estetickou dermatologii.