Starbucks v novém roce rozšiřuje nabídku o novinky, které potěší zejména zákazníky se speciálními požadavky na nápoje či dezerty, ale také ty, kteří hledají zdravější alternativu svých oblíbených nápojů.

Od 9. ledna 2018 totiž ve všech kavárnách Starbucks v České republice najdete v nabídce kromě jiných mléčných alternativ i mandlový nápoj. Opravdové labužníky jistě potěší také nový veganský jablečný koláč.

Právě mandlový nápoj patřil mezi časté požadavky zákazníků – jako alternativa k tradičnímu mléku v jejich oblíbených nápojích. Se svou typicky jemně oříškovou a lehkou chutí je mandlový nápoj ideální náhradou mléka do kávových nápojů pro vegany či milovníky kávy s laktózovou intolerancí. Vyzkoušet alternativu svého oblíbeného latte se sójovým, kokosovým či zmiňovaným mandlovým nápojem však můžete i vy – a možná tak objevíte chutě, které obohatí váš kávový svět o jedinečné nové zážitky!

Vegany jistě potěší i nový přírůstek do nabídky lahodných dezertů v kavárnách Starbucks. Jemný jablečný koláč se skořicovou drobenkou a mandlovými lupínky je skvělou zdravější alternativou k tradiční nabídce dezertů. Ochutnejte ho i vy a užijte si sladkou veganskou odměnu bez výčitek svědomí spolu s šálkem vaší oblíbené kávy ve kterékoliv kavárně Starbucks.