V parfumeriích naleznete nepřeberné množství vůní, ale jen některé z nich se stanou vašimi společníky po dlouhá léta. Jednoduše nadčasové vůně, které vás nikdy neomrzí.

GUCCI Bamboo


Ženskost bez limitů – vůně pro všechny tváře moderní ženy. GUCCI přetváří další ze svých ikon – bambus – v moderní a jedinečnou vůni. Inspirací v symbolu síly a elegance vůně zobrazuje podstatu dnešního rozmanitého ženského charakteru… Něha i vášeň v jednom – Gucci Bamboo je smyslným, dřevitě květinovým koktejlem zachychujícím sílu a sebedůvěru moderní ženy ukrytou za něžným vzhledem. V hlavě vůně se projevují bohaté květinové tóny lilie Casablanca kontrastující k jemně ženskému extraktu z ylang-ylang, který se následně střetává s výraznou tahitskou vanilkou v srdci vůně, aby se na závěr nechaly společně podrthnout silnou vůní santalového dřeva v základu.. Tváří této vůně se stala slavná izraelská modelka a herečka Gal Gadot.
Gucci Bamboo EDP 30 ml 1 849 Kč

Dolce & Gabbana THE ONE for men & The ONE Essence for women

V případě, že jeden bez druhého nemůžete být, zvolte dvojici vůní Dolce & Gabbana.
Vůně THE ONE pro muže
Silná a dlouhotrvající esence elegance a smyslnosti, mužná vůně charakteristická kořenitě orientální harmonií tabáku a rafinovaného cedru se zářivými tóny koriandru, zázvoru a květů pomerančovníku. EdP 50ml 2049Kč
Vůně THE ONE Essence pro ženy
Orientálně květinová kompozice je stejně jedinečná a svá jako žena, pro níž je určena. Nadčasová vůně kombinuje kytici omamně voňavých lilií bělostných, poupat jasmínu a něhu konvalinek, jež umocňuje smyslný tón ambrys vanilkou.
Výsledkem je skutečně luxusní a dlouhotrvající vůně pro každý okouzlující okamžik. EdP 40ml 2499Kč

BOSS The Scent

Gentleman, kterému chybí k dokonalosti už jen svůdná vůně. HUGO BOSS věří ve svádění. Pomalé, stálé, napjaté očekávání, způsob svádění BOSS je umění, které najde dokonalou rovnováhu mezi sebedůvěrou a nonšalancí. Svádění, které útočí na mysl a zanechává trvalou stopu. Vůně, která dokáže vytvořit tento efekt, je naprosto jedinečná. The Scent se může pochlubit exkluzivní ingrediencí z Afriky: afrodiziakální ovoce maninka, evokující marakuju a rum. Nicméně, maninka také evokuje něco hlubšího a niternějšího: Přitahování touhy a vyvolání vzpomínek. Její účinek je silný, originální, na který se nikdy nezapomíná. Stejně jako na muže, který nosí vůni Boss The Scent. Tváří této vůně je charismatický hollywoodský herec Theo James.
EdT 50 ml 1 899 Kč

JAMES BOND Seven

Prémiová vůně pro uspokojení i těch nejnáročnějších mužů, čerpá inspiraci ze silných prvků světa 007, který neustále uchvacuje Bondovy fanoušky. Vůně s pečlivě vybranými vonnými složkami jako jsou mandarinka, bergamot, šafrán, karamel, kůže a vzácné dřevité tóny si vás získá také svým odvážným a elegantním vzhledem. Její uvedení navíc doprovází rozšíření o řadu SEVEN Intense; Eau de Parfum, který nabízí stejnou vůni s ještě hlubším a silnějším vyzněním.
EdT 30 ml 620 Kč; INTENSE EdP 50 ml 990 Kč

Vůně jsou k dostání ve vybraných parfumeriích a také na eshopu www.fann.cz.