Kulaté tvary s malými zaoblenými kamínky, které lze skládat, dávat dohromady a zase rozebírat dle přání a představ každého člověka, hovoří zcela charakteristickým jazykem značky Pomellato, jehož hlavními pilíři jsou barvy a hladkost.

Láska je grandiózní, což platí dvojnásob pro její nejmenší gesta. U kolekce M'AMA NON M'AMA na velikosti záleží: čím menší, tím lepší. Čas je nevyřčenou, přesto všudypřítomnou hodnotou, která kolekci dodává mimořádnou auru: prstýnek bude po určité chvíli vybízet k pořízení dalších prstýnků, protože jej lze doplňovat o stále nové a nové; a postupně tak odkrývat jednotlivé kapitoly odvíjejícího se milostného příběhu, sledovat všechny jeho proměny a zvraty.

Kolekce byla představena v roce 2009 a začala devíti prsteny. Devíti kameny pro devět emocí vyjádřených devíti barvami jako způsob, jak své srdce navléknout na prst. Slovní zásoba je dána, zatímco výběr výrazových prostředků je ponechán na rozmaru zákazníka. Hessonit, ametyst, peridot, londýnský modrý topaz, červený turmalín, měsíční kámen, zelený turmalín, granát a iolit vyjadřují vášeň, touhu, žárlivost, něhu, lásku, radost, naději, potěšení a nostalgii. Ozdoba prstu se tak stává výkladní skříní našich pocitů, které lze demonstrovat vizuálně i dotykem.

K dostání v prodejnách Halada.