Milujete cestování, ale zároveň si život bez své kosmetické výbavy neumíte představit ani na dovolené? 

Sbalit si oblečení na cestu bývá náročná záležitost, ale když přijde na kosmetiku, je většina z nás při balení v koncích. Přece se jen tak nevzdáme svého oblíbeného odličovače, krému a nebo šamponu! A rozhodně se nechceme rozhodovat, který z těchto produktů je důležitější. Je to jednoduché – sbalte je všechny!

Zapomeňte na těžká a neskladná balení a dejte slovo miniaturkám, které se vám hravě vejdou do kufru a ani nebudete muset platit nadváhu. Většina z nich má tolik mililitrů, kolik je povoleno do příručního zavazadla, nemusíte se tak bát, že o svůj oblíbený přípravek přijdete už na letišti při bezpečnostní kontrole.

Seženete je v parfumeriích, a pokud nebudou mít vaši oblíbenou značku, zkuste se vyptat, zda nemají vzoreček. Dalším řešením je vyrobit si cestovní balení vlastnoručně. Jednoduše si kupte dózu nebo kelímek (většinou též prodávají v parfumeriích) a do nich si odlijte množství, které na cestě upotřebíte. Uvidíte, kolik ušetříte místa, co vše si budete moci vzít a hlavně vám zbude prostor pro další šaty nebo boty.