Přivítejte teplejší období novou svěží vůní. Jarní únava se vám vyhne obloukem a nový parfém bude příslibem dalekých cest, které vás v následujících měsících čekají…

Probuďte se ze zimního spánku! Příchod jara a tepla by se měl oslavit novým flakonem s čerstvou svěží vůní. Parfémy na jaro se nesou většinou na vlně květin, ovoce a zelených nót. Velmi oblíbené jsou unisexové vůně, které působí dokonale čistě. Zkuste se tentokrát trochu odvázat a místo „prověřené klasiky" vsaďte na zcela novou vůni nebo alespoň inovaci svojí oblíbené.

Parfém je vlastně jakýsi náš podpis, který nás identifikuje, ale není od věci zaběhlými zvyky trochu zamíchat. Jestliže jste doposud tíhla ke květinovým vůním, můžete v tom pokračovat, ale zkuste do své ověřené kytice přidat nějakou novinku. Při volbě nového parfému je dobré jej předem vyzkoušet, protože jak známo, tatáž voňavka je cítit na každém člověku trochu jinak. Důležité je ho tedy vyzkoušet na vlastní kůži a chvilku se s ním sžívat. V dobré parfumerii vám sami nabídnou vzorek k otestování. Nová vůně by vám měla přinést radost, svěžest a dobrou náladu, nesmí unavovat ani být příliš pronikavá a intenzivní.