Industriální prostory pražské Pragovky nabídnou 16. června opravdu jedinečný zážitek – první ročník unikátního kubánského street festivalu Vibes of Havana, pořádaný kvalitními rumy Havana Club. Kromě kubánských interpretů vystoupí rappeři Kapitán Demo a Paulie Garand, skupina N.O.H.A či zpěvačka Tonya Graves!

A že je na co se těšit! Chybět samozřejmě nebude vynikající jídlo a osvěžující drinky z těch nejlepších rumů, řada zajímavých workshopů nebo třeba výstava amerických veteránů. Prostě Kuba se vším všudy!

Zatímco se necháte unášet na vlně skvělé hudby můžete procestovat kubánskou uličku. Zastavte se u starých amerických aut, kterými je Kuba proslulá nebo si vyberte neotřelý módní kousek nejen z nabídky známého tržiště Le Market. O jídlo se postarají vyhlášené food trucky a vám se tak naskytne možnost ochutnat celou řadu šťavnatých burgerů, steaků a dalších dobrot. Chybět samozřejmě nebudou bary s míchanými drinky, které vás vynesou do oblak.

Nějakou chvíli pak můžete strávit v některém ze zajímavých workshopů. V tanečním se naučíte pravidla salsy a bachaty pod taktovkou Jorge Concepciona a reagetonu pod vedením talentované Doris Martinez & Dance Company, barmanský vám ukáže, jak namíchat to nejlepší mojito ve městě, ve sprejerském si zase vyzkoušíte tvořit vlastní graffiti.

Cena lístku se bude pohybovat kolem 250 Kč a jeho součástí bude oblíbený drink Cuba libre zdarma.

V září 2018 se bude festival Vibes of Havana konat také v Brně.

Takže, pište si do diářů – 16.6. 2018 street festival Vibes of Havana v pražské Pragovce!