Úspěch loňského prvního autorského diáře inspiroval zpěvačku Daru Rolins k vytvoření nového titulu s názvem Rok podle Dary 2018.

Dává nahlédnout do zpěvaččina každodenního života, a to nejen pracovního, ale i soukromého. Je doplněn řadou nádherných fotografií, receptů na oblíbená jídla a tipů na každodenní cvičení.

Dara Rolins na stránkách diáře představuje také sama sebe, své myšlenky a emoce. Důkazem toho je nádherná obálka, která odráží zpěvaččino letošní kreativní období zahájené především vydáním nového CD. Diář je atraktivní i svým vysoce kvalitním zpracováním a je doplněn samostatnými motivačními samolepkami a vloženým zrcátkem, což především fanynky Dary Rolins jistě ocení.

„To, že se právě teď vaše oči věnují mým písmenkům, znamená, že jste se rozhodli již podruhé prožít další ROK s mým diářem! Moje nefalšovaná radost se míchá s pocitem ještě většího závazku, abyste se se mnou ani tentokrát nenudili. :) Váš diář bude takový, na jaký jste zvyklí. Nic z něj neubude, naopak přibude pár skvělých vychytávek, které mně během života s ním přišlo důležité doplnit,“ říká na úvod diáře Dara Rolins.

Diář Rok podle Dary obsahuje 172 vnitřních stran a týdenní kalendárium ve dvou verzích: české a slovenské. Na stránkách naleznete 28 fotografií ze zpěvaččina soukromí, 25 stran textu (rady, recepty, postřehy), Dařiny tipy na zdravý životní styl, přehled všech svátků a dostatek místa pro vlastní poznámky. Velmi praktické je uzavírání diáře na gumičku.

Diář je k dostání ve vybraných knihkupectvích a papírnictvích nebo prostřednictvím e-shopu společnosti Presco Group. Cena diáře je 299 Kč.