Přitažlivá Gigi Hadid se už objevila na přehlídkách návrhářů jako je Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier a Chanel. A nyní si může připsat na své konto další úspěch! Zařadila se totiž mezi slavné ambasadorky značky Maybelline, mezi něž patří i Christy Turlington, Adriana Lima, Jourdan Dunn, Emily DiDonato, Marloes Horst a Kemp Muhl.

Gigi však neslaví úspěchy jen na přehlídkových molech, je také talentovanou jezdkyní a volejbalovou hráčkou. Stejně jako do modelingu je zapálená i do drsného sportu – boxování.

Teprve devatenáctiletá Jelena Hadid, známá jako Gigi Hadid, do atraktivního světa módy vstoupila už ve velmi útlém věku – jako dvouletá. Svou kariéru zahájila jako modelka v reklamních kampaních Baby Guess, Guess Kids a později Guess. Po několika letech na čas přerušila aktivity v modelingu a úspěšně se věnovala jezdectví a volejbalu, kde se jako juniorka dostala do kvalifikace na Olympijské hry.

Modelka se věnuje drsnému boxu.

V roce 2012 však neodolala a vrátila se zpět. O dva roky později se poprvé objevila na přehlídkových molech New York Fashion Week 2014 v kolekcích módního návrháře Jerremyho Scotta a značky Desigual. Téhož roku zazářila také na London Fashion Week se značkou Giles a na Paris Fashion Week ve spojení se značkou Chanel a návrháři Jean-Paulem Gaultierem a Soniou Rykiel. Během roku 2014 se umístila v několika žebříčcích top modelek.

Gigi Hadid během pózování pro kosmetickou kampaň.

Nyní Gigi rozvíjí svou hvězdnou kariéru a stává se globální ambasadorkou Maybelline New York. „To, že jsem se stala ambasadorskou značky, pro mne znamená víc, než si kdokoli umí představit. Je to jako splněný sen," svěřila se modelka. Už na první pohled Gigi prozrazuje svůj neobvyklý původ. Dlouhé blond vlny, lehce opálená pleť, modrozelené oči a andělské rysy jsou odrazem jejího palestinského a nizozemského původu. Kromě modelingu a sportu se Gigi věnuje studiu – nedávno dokončila první rok vysokoškolského studia forenzní psychologie. 

Podívejte se na krásnou Gigi v naší fotogalerii!