Celebrity prodávají svou tvář a za každé situace se snaží vypadat perfektně. Odhalíme Vám, co dělají proto, aby na každé fotografii zazářily. Načerpejte inspiraci a buďte krásné jako hvězdy! Stačí k tomu znát ty správné fígle!

Hydratovaná pleť

Pleť si udrží svou svěžest a mladistvý vzhled, když ji budete hydratovat. Skvěle poslouží hydratační krémy, které uzamknou v pleti vlhkost a pokožka se tak stává odolnější. Textura je od hutnější po lehčí, a tak se hodí nejen pro suchou pleť, ale i pro smíšenou. Krém ale není všemocný, dopřejte tělu dostatek tekutin a pijte čistou vodu bez bublinek.

Rty k zulíbání

Nikdy nenechte své rty vyschnout a popraskat. Vždy mějte v kabelce lesk na rty s vlastností balzámu. Zvolit můžete hutnější konzistenci, která na rtech vydrží opravdu dlouho. Navíc některé lesky opticky zvětší rty a vy tak budete vypadat smyslnější než kdy jindy!

Obkroužené oči

Co je nejvíce sexy? Oči orámované černou tužkou! Dodá vám to na tajemnosti a přilákáte pohled každého muže, který projde kolem vás. Komu černá tužka vytváří tvrdý pohled, může sáhnout po jemnějších odstínech, třeba hnědé nebo šedivé. Pro větší výdrž linky přetáhněte očním stínem stejné barvy.

Dramatický objem řas

Pro husté řasy nemusíte lepit umělé, zkuste kvalitní řasenku pro zvětšení objemu. Kartáček rovnoměrně nanese barvu, pozvedne řasy a zhustí je. V letním období vyberte voděodolnou řasenku a majitelky citlivých očí hypoalergenní variantu.

Make-up s minerály

Hýčkejte svou pleť i během dne. Z make-upu zvolte minerální, který nezatěžuje pokožku, neucpává póry a chrání ji před škodlivými vlivy vnějšího okolí. Vaše pleť bude vypadat přirozeně bez efektu masky. Takové pečující make-upy obsahují slídu, kysličník zinečnatý, oxid železa nebo oxid titaničitý.

Do kosmetiky se vyplatí investovat. Ne vždy je vhodnou volbou kosmetika z drogerie, zvlášť pokud Vaše pleť potřebuje speciální péči. Nešetřete na sobě a poohlédněte se po kvalitní kosmetice na internetu. Zboží objednáte, zaplatíte bezpečným způsobem a třeba hned druhý den se můžete radovat z dodaného balíčku!