Nadměrné vypadávání vlasů je problémem, který častěji trápí mužskou část populace. Existuje ale i velké procento žen, které tuto nepříjemnost musí řešit.

V Česku trápí nadměrné vypadávání vlasů až 35 procent žen. Doposud bylo úbytek vlasů možné řešit pouze parukou, tupé nebo transplantací vlasů. Pro všechny, kteří se už nechtějí trápit plešatostí, konečně i v Česku existuje řešení, které pomůže vrátit ztracené sebevědomí.

Unikátní novinkou je metoda RealHair. Jde o systém biokompatibilních polymerových štěpů s pravými vlasy. Tato metoda, kterou vytvořili odborníci v Itálii, je přitom třikrát levnější než klasická transplantace.

Základem je speciální hypoalergenní polymerová kůže, která je díky modernímu počítačovému systému vyrobena každému klientovi na míru. Tato kůže ze speciálně upravených polyuretanových molekul je naprosto kompatibilní s pokožkou hlavy, je zcela prodyšná a nijak nebrání přirozenému metabolismu pokožky, k níž přisedá.

"Do této syntetické kůže jsou jeden po druhém ručně vetkány stoprocentní přírodní lidské vlasy shodné s barvou a strukturou vlasů klienta, které nikdy nebyly barvené nebo jinak chemicky ošetřené, a tudíž které jsou naprosto zdravé," říká MUDr. Olga Shalamová, dermatoložka a tricholožka kliniky estetické medicíny Mediestetik, která metodu provádí v Česku jako první.

S vlasy pořízenými touto metodou můžete nadále provozovat nejrůznější sporty včetně plavání. Náhrada se chová jako vaše vlastní vlasy a nebude na pohled ani na pohmat odlišitelná. Můžete ji česat, lakovat i barvit. Při správné a pravidelné údržbě náhrada vydrží ve stejné podobě a kvalitě až tři roky.