Pokud plánujete výlet někam k vodě a chcete ho spojit se zábavou, adrenalinem a taky mít dobře postaráno o dítě, zkuste si udělat výlet na jih Slovenska, do Velkého Medera.

Aquapark a termální koupaliště Velký Meder bude mít během letní sezóny přístupných až 10 bazénů. Na své si tu přijdou milovníci vířivek, rekreační plavci i sportovci.

Středisko nabízí vzrušující adrenalinové atrakce. Jejich součástí jsou skluzavky a tobogany exotických tvarů a pestrých barev. Návštěvníkům poskytují průjezd toboganovým potrubím s vyústěním na obrovskou rampu nebo do pestrobarevného trychtýře. Areál se vyznačuje útulným prostředím, čemuž napomáhá bohatá zeleň a přilehlý lesopark. Součástí areálu je Tarzania, lanová dráha s délkou 650 metrů. Je rozdělena do dvou tras a pořádně protáhne údy velkých i malých lezců.

Zdroj: archiv

Vaquaparku nechybí stravovací zařízení fast food i restauračního typu. Pro rodiče s dětmi je během léta k dispozici ostrov drobečků, kde se tím bavičů postará o ratolesti, zatímco rodiče mohou klidně relaxovat. Středisko celoročně organizuje animační programy. Během přicházejícího léta čeká na návštěvníky několik akcí. Půjde hlavně o večerní koncerty různých hudebních skupin. Ty se uskuteční přímo v areálu střediska a budou se konat ve vybrané dny v týdnu. Letní sezóna bude trvat do konce srpna. Velký Meder se může pochlubit nejvyšším počtem slunečních dní na Slovensku. Přivítat vás tu proto může příjemné letní počasí. www.thermalcorvinus.sk