Bohatá a častá hydratace vám pomůže zajistit krásnou a zdravou pleť. Když si ji budete pravidelně dopřávat, můžete se těšit z blahodárných, a hlavně viditelných účinků. Tak málo stačí ke štěstí!

Městský styl života, UV záření, nedostatek spánku, stres, pracovní podmínky, to všechno jsou faktory odpovědné za fakt, že pleť každého člověka denně ztratí až půl litru vody. Dehydratací jsou tak ohroženy všechny typy pleti, včetně té mastné. Také minimálně sedm hodin denně u jakékoli obrazovky může vést ke zpomalení obnovy funkce kožní bariéry.

Chcete-li zajistit pokožce ty nejlepší podmínky pro zachycení a udržení vody, je třeba ji hydratovat hloubkově. Tedy je zapotřebí zajistit jí potřebný přísun vody. Než si ale pořídíte všechna ta séra, krémy a masky, upravte v první řadě svůj pitný režim. Snad každá modelka, herečka a beauty expertka vám řekne, že bez dostatečného příjmu tekutin to nejde! Teprve pak si vyberte svůj produkt na míru a můžete začít mazat, mazat a mazat. Těšit se můžete na posílení pleti, navrácení objemu, pružnosti, příjemný pocit, zklidnění, regeneraci, zjemnění, vypnutí, rozjasnění, zkrášlení, obnovu, výživu a svěžest. No řekněte, není ta voda zázrak?