Herec Roman Vojtek (43) v poslední době moc do společnosti nechodí, tentokrát však udělal výjimku a s malou Editkou přišel na akci, která byla určena spíš ženám. Jednalo se o "nail show". Ale tvář seriálu Vyprávěj si ji i s dcerou náramně užil.

„Editka měla radost, když dostala nabídku jít se mnou, nemohl jsem jí o to přeci připravit. Občas si nehty lakovat může, je to holčička, která se ráda parádí," přiznal Vojtek, který se rozhodně nenechal zahanbit a nechal si nalakovat nehty na černo.

Na akci se objevila také zpěvačka Marie Rottrová. Nestárnoucí brunetka je tváří značky Alessandro ČR, která show na pražském Smíchově pořádala. „O péči své osoby nerada mluvím. Lidé se mě na to často ptají a já už ani nevím, co říkat. O nehty se však starám pravidelně, jelikož miluji svou zahradu, kde každý den něco pleju, stříhám či sázím, musím o kvalitu nehtů pečovat. Mít hezké ruce a vlasy, to je podle mě základ krásy každé ženy," řekla Rottrová.

Zábavným odpolednem provázela Kristina Kloubková, která sebou vzala i dceru Jasmínku. Ta si dobře rozuměla s malou Editkou Vojtkovou, se kterým má Kloubková dobré vztahy. „S Romanem se máme rádi, je to můj kamarád a dodneška si rozumíme. Jsem za to moc ráda, protože jsme spolu přeci jen žili hodně let, byla by to škoda," dodala Kloubková, která názor na Vojtka nezměnila ani po jeho odchodu od manželky.

Po minimole s dokonalou manikúrou se prošla i modelka Iveta Vítová (31), která se opět vrací na televizní obrazovku. Na akci se mihla i Michaela Ochotská. Ta se ale příliš nezdržela a utíkala po chvíli domů za malým synem.