Hebké, měkké a plné – přímo lákající k políbení. Takové by měly být vaše rty celý den. Vyberte si svůj balzám, který se stane vaším spolehlivým pomocníkem…

Rty je třeba udržovat hydratované, budou pak působit plněji a jemněji. Balzám, který si podle svých potřeb vyberete, mějte neustále po ruce – v kabelce, v kapse, v kanceláři, v autě i na nočním stolku.

Je proto ideální pořídit si jich hned několik. Při změně ročního období můžete střídat jak chutě a vůně, tak i jejich konzistenci. Zatímco na zimu jsou ideální spíš másla a nejrůznější balzámy na bázi vazelíny, které rty chrání a jsou hodně výživné, v létě si vystačíte s běžnou tyčinkou.

Je důležité, co vašim rtům vyhovuje a jaké aplikaci dáváte přednost. Někdo upřednostňuje nanášení pomocí konečků prstů, další má radši tubu nebo tyčinku, aby se balzámu nemusel dotýkat. Ať už si vyberete kterýkoli z nich, mažte se během dne neustále. Je dobré použít balzám i na noc, aby vaše rty byly po probuzení krásně pružné a vy jste svého miláčka mohla vzbudit sladkým polibkem.