Smích je rozhodně tím nejkrásnějším „doplňkem“. Aby však měl ten správný efekt a byl esteticky v pořádku, musí být vaše zuby v top stavu. K tomu patří samozřejmě pravidelná péče a správné pomůcky…

Už naši rodiče nám odmala vštěpovali, že zuby jsou základ. A jako vždy měli pravdu! Protože zdravý chrup je opravdu základ dokonalého vzhledu.

Kromě pravidelných návštěv zubaře a čištění zubů ráno a večer tak zkuste do své- ho režimu zahrnout i pravidelnou návštěvu ústní hygieny. Tam se také od specializovaného pracovníka dozvíte, jak správně čistit chrup (jaký kartáček je pro vás vhodný a proč je používání mezizubních kartáčků tak důležité) a udržovat zdravou celou dutinu ústní.

Stejně jako u pleti i u zubů platí, že máme danou nějakou genetickou predispozici. Odstín bílé u zubů je pro každého z nás daný, někdo má od přírody bílé zoubky a nemusí pro to nic moc dělat, zatímco jiní mají tmavší pigment a často jim tak trochu kazí celkový vzhled.

Naštěstí existuje mnoho šikovných pomůcek, které vám ke krásnému tymolinovému úsměvu pomůžou. K dispozici máte bělicí zubní pasty, ústní vody, bělicí pásky nebo pera. Každý tak může mít zářivý holywoodský úsměv.