Pokud chcete na chvíli utéct od pracovního shonu, vydejte se na místo, které vám pomůže očistit se od nánosů hektického života a ponořte se do relaxace pro tělo i mysl.

Dopřejte si pauzu a načerpejte síly ve Wellness hotelu Vista. Po procházkách v překrásné přírodě po jesenických kopcích a po zážitcích v Relax & sport resortu Dolní Morava zakončete svůj den na masáži, revitalizující koupeli nebo například na jedné z beauty procedur.

Wellness centrum hotelu Vista nabízí speciální masážní rituály inspirované očistnými terapiemi ze starého Egypta, japonskými rituály nebo silou jesenických bylinek. Dopřát si můžete havajskou masáž s velkým terapeutickým účinkem, slavné ajurvédské masáže nebo masáže, které nastartují váš imunitní systém. Ponořte se do pohody s koupelí v horských bylinkách, v růžích, s balijskými měšci nebo si užijte barevnou aromaterapii. Vaše smysly vybudí a zklidní speciální zpívající vana. Projít můžete saunovými rituály, jejichž účinky zvyšují stoprocentní éterické oleje. Nalaďte svou mysl meditačními saunovými seancemi, při kterých se také můžete otevřít jedinečným účinkům muzikoterapie. Protáhnout a posílit své tělo můžete na lekcích jógy.

Zdroj: archiv

Nechte se krášlit na kosmetice, manikúře a pedikúře. Připravte se na stoprocentní ruční práci a důraz na přirozenou krásu a tělo. Wellness hotel Vista používá kosmetické přípravky, které jsou šetrné k životnímu prostředí a hlavně k vašemu tělu. Jsou veganské a bez parabenů, vyrobené tak, aby nezatěžovaly pokožku a fyziologické tkáně. V rámci některého z mnoha animačních programů se dostane i na vaše děti. Nechte se nalíčit u šálku kávy, s nalakovanými nehty a velkým zážitkem odejde i vaše malá dcerka.

Zdroj: archiv

Speciální masáže můžete dopřát i svým ratolestem, o problematickou pleť teenagerů se postarají zkušené kosmetičky. Společně s vaším dítětem si můžete dopřát aromatickou bylinnou koupel ve zpívající vaně, která má barevné efekty a rozechvěje vás příjemnými zvukovými vibracemi. S celou rodinou pak můžete vyrazit do sauny, která příznivě ovlivňuje imunitní systém, a to i u dětí.

Zdroj: archiv

Ještě, než napadne sníh, můžete se vydat pěšky po mnoha trasách na Dolní Moravě a dojít můžete třeba až na Králický Sněžník. Na trekovém kole, které si můžete půjčit v areálu, prozkoumejte panoramatickou trasu. Zdolejte s dětmi naučnou stezku skřítka Stamichmana a zapojte se do soutěže. Vystoupejte směrem k nebi na Stezku v oblacích a užijte si dechberoucí výhled do okolí. Nechte děti dovádět v jednom z dětských zábavních parků, kde se vyřádí, ale také se něco užitečného dozví. Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park a Pískový svět provedou až do konce října malé průzkumníky netradiční zábavou. Pro ty větší nabízí lákavé atrakce Adrenalin park s lezeckou stěnou, skokem volným pádem, obří tandemovou houpačkou či lanovým parkem. Bobová dráha a sedačková lanovka je k dispozici až do konce listopadu.

Ať už se rozhodnete nadýchat se podzimního vzduchu na klidných procházkách uprostřed kopců, nebo využijete některou z mnoha nabídek resortu, Dolní Morava vás bude bavit! Podrobnější informace o Stezce v oblacích, ubytování, wellness i kulturním vyžití a přesné otvírací dny jednotlivých atrakcí najdete na www.hotel-dolnimorava.cz nebo www.dolnimorava.cz.