Šaty šité na míru při příležitosti zahájení 54. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech. Aňa Geislerová obleče takzvanou velkou večerní v pánském stylu.  

Jak sama Aňa říká někdy bývá mylně považována za rebelku v oblasti módy. Opravuje ale mylnou představu, protože rebelství je u ní prý úplně někde jinde. Co se módy týče, má raději klasické čisté linie a konzervativnější styl. Jejím nejoblíbenějším kouskem je prý pánské sako, které je také hlavní dominantou její na míru šité roby, kterou dnes večer oblékne.

Zdroj: www.profimedia.cz

Podle návrhářky, která s Aňou spolupracovala je velmi důležité vědět, jak by se člověk v šatech chtěl cítit. Podle toho se pak rozhodne, jakým směrem se bude pokračovat.

V šatech se návrhářka snažila vyjádřit Ani osobnost. Pro tento večer bylo v návrhu více kousků, například i šaty z tylu s odhalenými rameny. Zvítězil nakonec pánský styl.

Ušít šaty na míru zabere přibližně 2 měsíce a podílí se na tom celý tým zkušených designerů. Exkluzivní róba návrhářky z týmu Pietro Filipi tak bude stát za to!

autor: Redakce Story