Dalším hvězdným hostem na karlovarském festivalu v talk show Libora Boučka v IQOS Lounge byla Dara Rolins (49). Společně s Jiřinou Bohdalovou zavzpomínaly na to, jak se seznámily a zpěvačka také odhalila, jak chce v prosinci oslavit své kulatiny. Ráda by to pojala velkolepě.

Přestože je jedna zpěvačkou a druhá herečkou, našel se člověk, který Jiřinu Bohdalovou a Daru Rolins v minulosti spojil dohromady, a tím byl Mistr Karel Gott. „I když je tomu už pár let, stoprocentně vím, že to moje setkání s paní Bohdalovou probíhalo v přítomnosti božského Káji. Byl pojítkem mnoha seznámení, určitě nejen našeho,“ svěřila se Dara s tím, že už si ale nepamatuje, kde to přesně bylo. 

Na to si ale pro změnu vzpomněla Jiřina Bohdalová a Daru doplnila. „Myslím, že to bylo v Lucerně, jak jsem dělala Darinku. Ano, také jsem zpívala s Gottem jako Darinka Rolins, pamatuju si to. I tebe. Ty jsi ale nebyla ráda, že mě vidíš,“ glosovala Jiřina Bohdalová s humorem sobě vlastním. „Že jste mi obsadila flek? No to je jasný,“ vrátila jí to vtipně Dara, která přiznala, že věděla o tom, že měla v Jiřině alternaci. „Podle mě to číslo bylo hodně sledované – pěvecky i herecky,“ vysvětlila. 

Za svůj věk se nestydí 

V prosinci čekají Daru velké kulatiny a v IQOS Lounge nastínila svoji představu, jak by je chtěla oslavit. „Asi už jsem se trošku rozhodla. Já a můj přítel (bývalý profesionální fotbalista Pavel Nedvěd, pozn. red.) budeme mít tenhle rok oba takové pěkné kulatiny. Hezky to tak vyšlo, že máme padíka (smích), což dohromady dává číslo, které už se tak jako vyplatí zdůraznit a oslavit. Já jsem na svůj věk pyšná, užívám si ho a baví mě, takže to chceme oslavit společně. Jak konkrétně? To se teprve dozvíte,“ mrkla spiklenecky nejen na diváky, ale i na dalšího hosta, kterým byl Kryštof Mucha – výkonný ředitel Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. 

Posledním hostem pak byla generální ředitelka a členka představenstva společnosti Philip Morris Andrea Gontkovičová. I ta si pochvalovala letošní ročník filmového festivalu. „Je vidět, že jsou lidé letos uvolněnější, máme pěkné počasí," uvedla. "Jsem ráda, že se nám daří na cestě za bezdýmnými alternativami, které jsou prokazatelně výrazně méně škodlivé pro ně a jejich blízké, převést co nejvíce dospělých kuřáků."

Společnost Philip Morris letos představila v rámci MFF KV několik aktivit. Jednou z nich je také instalace Maxima Velčovského s názvem „Tady se to může stát“, jež se váže k iniciativě Svět bez kouře a má za cíl informovat o škodlivosti kouření a také představit možnosti bezdýmných alternativ. Instalaci můžete najít vedle laboratoře Svět bez kouře ve Dvořákových sadech až do 21.8.

V rámci motta Maxima Velčovského se nesla i talk show Libora Boučka, který vyzval své hosty, aby i oni popsali, co se zde ve Varech může stát. „Může se tu stát něco úplně obyčejného, že se tu všichni potkáme a užijeme si to tu, ale může se stát i něco velmi speciálního, že tu potkáme novou lásku, ale třeba i své staré lásky,“ doplnila za všechny Andrea Gontkovičová.