Nová marvelovka se jako první představí KVIFF 2019. Spider-Man: Daleko od domova bude mít předpremiéru v úterý 2.července ve Velkém sále hotelu Thermal.

Letošní ročník filmového festivalu v Karlových Varech překvapí touto speciální projekcí. Úplně poprvé v historii festivalu se na něm totiž objeví nový film ze studia Marvel. Spider-Man: Daleko od domova je první marvelovkou po velkém finále ságry Avengers.

Tom Holland (23), který ztvárňuje pavoučího muže, se ve filmu jako Peter Parker rozhodne vzít si dovolenou a odjede na školní výlet po Evropě. Svým povinnostem Spider-Mana neunikne bohužel ani tam.

Oficiální premiéru v kinech tento film zažije 3. července. Návštěvníci KVIFF tak mají možnost vidět snímek dříve než zbytek světa. Pro českého diváka to bude obzvlášť zajímavý zážitek. Řada scén byla totiž natočena v Praze, a dokonce i v Liberci. Kromě toho ve filmu klasicky uvidíme Londýn, nebo třeba Benátky.

Předpremiéra bude na KVIFF vysílána v úterý 2.7. ve 22:30 ve Velkém sále hotelu Thermal. Společně se zbytkem světa se na Spider-Mana budeme moci podívat znovu ve středu 3.7. ve 22:00, tentokrát v Kinosále hotelu Pupp.

redakce Story