CLUSE je holandská značka módních hodinek navrhovaných v elegantním minimalistickém stylu. Mají jednoduché linie, prémiovou kvalitu a vyrábějí je zkušení hodináři. Jejich kolekce obsahují nadčasové kousky, které se hodí ke všemu.

Hodinky z kolekce La Bohéme mají ultratenké pouzdro a díky tomu krásně padnou na zápěstí a pohodlně se nosí. Vybírat si můžete z různých barev ciferníku i materiálů řemínků.

Pásek je možné díky jednoduchému mechanismu snadno vyměnit, a tak si můžete vzhled hodinek kdykoliv podle nálady přizpůsobit.

Řada Pavane plní představy žen o tom, jak mají vypadat dámské hodinky. Když je designéři z Cluse vyráběli, přemýšleli, co by sami rádi nosili a co jim v obchodech chybí. Hodinky s krystaly místo číslic se prodávají v černé, zlaté, zlatorůžové a stříbrné kombinaci.

Menší než Bohême, ale stejně působivé, jsou hodinky Minuite. Místo dvanáctky mají římskou číslici a ačkoliv si je jejich tvůrci představovali na večírcích, prvním rande a u podobných příležitostí, skvěle vypadají i s teniskami a tepláky.

Velmi originální jsou hodinky z kolekce La Roche. Jejich ciferník je totiž vyrobený z pravého mramoru a tak je každý kousek úplně jiný. Na vás záleží, jestli černý, nebo bílý kámen zkombinujete s bílým, nebo černým řemínkem.

Hodinky Cluse zakoupíte v kamenných obchodech Klenoty Aurum nebo na www.klenotyaurum.cz