Sehnat džíny, aby nám slušely, aby zlepšovaly tvar postavy a zvýraznily její přednosti a naopak potlačily to, co tak úplně vystavovat nechceme, už nebude problém. 

Do Čech totiž přichází portugalská značka džínů Salsa Jeans. Hezky lichotí ženské postavě, jsou pohodlné a mají perfektní střih. Objevujte různé střihy i barvy!

V praxi to znamená, že nabízí push-up střihy, nejrůznější druhy nohavic, ale třeba i odlišné řešení v pase. Někomu totiž víc sluší vysoký pas, jinému nízký, ale zásadní rozdíl může udělat i výška samotného lemu kalhot. Džíny mají vždy zeštíhlující efekt především v pase a přes boky a to je to hlavní!

Kolekce na jaro a léto 2018 je inspirovaná horkým létem v Maroku. Najdete v ní barvy a vzory typické pro Marakéš, jedno z nejkrásnějších měst na světě. Kolekce je světlá a exotická, kombinuje komfort svých ikonických džínů s oversized střihy. Najdete v ní ale i šaty s květinovými vzory a další vyloženě letní lehké kousky.

Pánskou kolekci definuje několik odstínů modré, citrusově žlutá a červená. I tady samozřejmě hraje hlavní roli denim v několika variantách: barvený, potištěný, záměrně potrhaný a doplněný o záplaty.

K dostání na www.Jeans-store.cz.