Nabízíme vám prověřené záchranáře, díky kterým se vaše hříva promění v hedvábí. Až je vyzkoušíte, neuvěříte, že jste bez nich vůbec mohla existovat…

Existují produkty, které fungují jako životabudiče a dokážou vlasy zregenerovat a obnovit. Patří mezi ně vlasové olejíčky, (ty zbožňujeme), které jsou ideální na roztřepené konečky, jež krásně vyživí, zacelí a zabrání jejich dalšímu třepení. Kdo má problémy s vypadáváním vlasů, pro toho je tu záchrana v podobě koncentrátu, který se několik týdnů aplikuje ke kořínkům.

Pomáhá obnovení růstu a zhuštění vlasů. Další podstatnou součástí kvalitní péče jsou ale i pomůcky, jako je fén či kartáč. Na žádném nešetřete! Nejlepší je pořídit si iontovou technologii, která vlasy neničí, ale naopak uzdravuje. K dostání je i vlasová žehlička. Před samotným vysoušením a žehlením nikdy nevynechávejte ochranný balzám nebo sprej, jež vlasy ochrání před teplem. Uvidíte, že když svým vlasům dopřejete náležitou péči, výsledky vaší snahy v podobě zdravých a krásných vlasů se dostaví velmi rychle.