Česká Miss 2007 Lucie Hadašová Bednářová (29), Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (24) a Vicemiss ČR 2007 Veronika Procházková přijely pokořit české sjezdovky ve Špindlerově Mlýně.

A jelikož holky milují módu a dají si záležet na svých outfitech i v zimě na lyžích, potkaly jsme je v prodejně s luxusním lyžařským oblečením Sportalm v centru města.

Lucie Bednářová dorazila se svými dětmi a sestrou Kateřinou. „Starší dcera se učí lyžovat. Zatím to není žádná sláva, ale jde jí to. Chystáme se i letos na hory, " dodává půvabná maminka.

„Odmalička jsem lyžovala a v patnácti jsem se naučila na snowboardu, a jelikož je to skoro deset let, tak je snowboard pro mě už trochu stereotyp. Tak jsem nedávno zkusila zase lyže a musím říct, že mě to bavilo. Je to zase něco jiného. A taky mě baví, že se můžu krásně obléknout. Přeci jen na snowboard volím spíš funkční volnější oblečení, tak na lyžích můžu být zase za princeznu," říká brunetka Nikol Švantnerová a pózuje v nepřehlédnutelné lyžařské bundě, kterou sladila s kalhotami i botami.

Modelka a vicemiss Veronika Procházková má hory ráda nejen v zimě, ale i v létě. „Není nad to utéct z Prahy na čerstvý vzduch. Taťka mě od dětství vedl hlavně k běžeckému lyžování, ale na základce jsem se naučila i na sjezdovkách a snowboardu. Musím ale přiznat, že po jednom nepěkném pádu jsem na sebe na svahu hodně opatrná. Letos se chystáme s rodinou na lyže do Rakouska, tak se těším."