Dopřejte pokožce celého těla dokonalou hydrataci a výživu. Odměnou vám bude hladká a na dotek jemná kůže, která bude přímo vybízet k dotykům…

Stejně jako je pro pleť obličeje nesmírně důležitá kvalitní, a hlavně pravidelná péče, totéž platí i o zbytku těla. Ovšem pečovat o tělo je přece jen jednodušší, protože stačí se jen mazat. Nemusíte absolvovat zdlouhavé rituály a kroky v podobě odličování, čištění, aplikace séra a pak teprve krému. Stačí jen pouhopouhé namazání. Řádné promaštění těla by mělo být samozřejmé po každé sprše či koupeli, což platí i pro mladší slečny! Roční období v tomto případě nehraje žádnou roli – zatímco v létě nám kůži vysušuje sluníčko, v zimě je zase suchá kvůli mrazu. Vyberte si, co je vám nejpříjemnější, zda oleje, mléka nebo hutná tělová másla. Sledujte, jaké konkrétní potřeby má vaše pokožka a zda vám vadí, nebo nevadí být mastnější.

Třeba na noc pokožce dopřejte něco mastnějšího, jako je výživné tělové máslo nebo olej. Na den pak použijte mléko. Pro všechny platí stejná zásada – nejlepší je aplikovat hned po koupání, kdy je kůže ještě vlhká a prohřátá, póry otevřené a produkt se tak lépe vstřebá a může působit tam, kde má.