Moderátorka a aktivní sportovkyně Zorka Hejdová se stala tváří nových běžeckých bot. Její nejoblíbenější sportovní disciplínou je totiž běh, díky němu se tak udržuje ve skvělé kondici.

„Značka adidas mě v podstatě k běhu přivedla, takže jsem moc vděčná za příležitost stát se tváří letošní běžecké kolekce, abych tak mohla inspirovat ženy nejen v běhu, ale také v životním stylu, do kterého sport bezpochyby patří. Za ty roky, co běhám a zlepšuji se, vyvíjí se i vybavení, které mohu denně používat a užívat si tak každý zaběhnutý kilometr. Nejen proto jsem moc ráda, že tu dnes mohu být a podělit se se všemi profesionálními i rekreačními běžkyněmi o tuto novou, krásnou a skvěle padnoucí botu, díky které posouvám své limity, " říká Zorka o nové běžecké novince adidas UltraBOOST X.

Na slavnostní představení se přišly podívat i herečky Andrea Růžičková a Michaela Badinková, které se během udržují v dobré fyzické kondici. „Ve volném čase ráda pravidelně běhám a samozřejmě vím, jak moc je správná a pohodlná obuv důležitá," zmínila se Michaela Badinková.