Vsaďte v létě na originalitu. V květinových šatech budete připomínat rozkvetlou louku! A zábavnými zlatými doplňky outfit skvěle rozzáříte.

Australské zpěvačce Kylie Minuque (50), která v květnu oslavila narozeniny, by její věk rozhodně nikdo nehádal. Drobná, jen 152 cm vysoká blondýnka, zraje jako víno a je stále atraktivnější.

Kylie ráda provokuje, na své postavě tvrdě pracuje a může si tak dovolit předvádět během koncertního turné nákladné sexy kostýmy. Kráska, která v roce 2006 porazila rakovinu prsu, má energie na rozdávání a je nepřehlédnutelnou femme fatal. Za svou hvězdnou kariéru několikrát experimentovala s barvou vlasů, od tmavé, po zrzku, ale pokaždé se vrátila ke své oblíbené blond. Zpěvačka je módní ikonou a její styl napodobují miliony fanynek po celém světě. V poslední době dává přednost ležérním modelům a světlým barvám, které jí sluší.

Naposledy byla viděna, jak si vykračuje v ulicích v květinových dlouhých šatech, výrazných zlatých kozačkách a pásku stejné barvy. V modelu vynikne hezky vynikne její ženská silueta. Inspirujte se a zkuste i vy šaty poseté lučním kvítím doplněné o zlatavé módní kousky!