O Ivě Kubelkové se ví, že je příznivcem co nejpřirozenějších zákroků, a protože přirozenost je jejím životním stylem, nemá doposud své tělo zkrášlené žádnou plastickou operací.

Jako každá žena se však zajímá o to, jak být ještě krásnější, a proto se rozhodla podstoupit omlazení vlastní plazmou - Plazmalifting. Při té příležitosti si nechala namíchat to nejlepší z vlastní krve - plazmu i na domácí péči v podobě YES Plazma Creamu. „Nejsem zastáncem plastických operací. Myslím, že to zatím nepotřebuji. Mám ráda tradiční moderní kosmetiku a samozřejmě se zajímám o novinky v této oblasti. Když jsem se od paní doktorky Kavkové dozvěděla o elixíru mládí v podobě Plazmaliftingu a úžasného YES Plazma Creamu i na doma, velmi mě to oslovilo. Je to vlastně takový domácí Plazmalifting, jen bez jehly," vysvětluje Iva Kubelková důvod návštěvy kliniky.

Známé ženy po odběru krve.

Přesvědčila se o tom také Simona Krainová a Alice Bendová, které spolu s Ivou Kubelkovou podstoupily odběr krve u paní doktorky Kavkové. Odstředěním krve paní doktorka získala jejich plazmu, kterou přidala do základní báze krému. Všechny tři si tak odnesly z kliniky svůj osobní na míru vytvořený elixír mládí.

Zleva Alice Bendová, Simona Krainová a Iva Kubelková.