Krásné herečky Miluška Bittnerá, Ivana Jirešová a Markéta Hrubešová se objevily na otevření nové prodejny s luxusní kosmetikou Clinique na pražském Chodově, kde nám prozradily své tipy, jak si udržet mladistvou a krásnou pleť.

"Moje pleť je extrémně namáhaná neustálým líčením, obzvlášť divadelním a navíc mám pleť hodně citlivou - já jí říkám hysterická, musím se o ní dost starat," směje se vnadná Miluška Bittnerová. "Nikdy nejdu spát neodlíčená. Nikdy. Pravidelně chodím na kosmetiku a dávám si vzhledem ke své alergii pozor na to, čím mě líčí v maskérně. Experimentuju velmi málo a vždy na doporučení vizážistů či kosmetičky," dodává.

A bez čeho se půvabná herečka neobejde? "Micelární voda a hydratační krém, to je pro mě nutnost!,"říká Miluška Bittnerová.

I herečka Markéta Hrubešová prozradila svůj tajný recept na krásnou pleť. Vypadá stále velmi mladistvě. O pleť pečuje už od svých patnácti a snaží se pleti dopřát to, co konkrétně podle situace potřebuje. Je to investice, která se vyplatí. Její pleť září a je krásně sametová. "Neobejdu se bez kvalitního krému, řasenky a lesku," svěřila se štíhlá herečka. "O svou pleť poctivě pracuju už od svých patnácti."

Ivanka Jirešová zase nedá dopustit na parfémy s nádechem citrusu. 

A jak to českým herečkám sluší? Nahlédněte do fotogalerie!