Herečka Světlana Nálepková a modelka Tereza Budková pravidelně navštěvuji salon krásy. A jestli mají podle sebe nějaké kosmetické nedostatky a jak s nimi bojují?

Česká vicemiss Tereza Budková je krásná, štíhlá, ale se svým zevnějškem není vždy spokojená. Hlavní změnu k lepšímu podstoupila nedávno, kdy si nechala vylepšit poprsí z jedniček na větší dvojky. „Důvod, proč jsem si udělala radost a nechala si o číslo zvětšit hrudník, bylo mé sebevědomí. Chtěla jsem mít konečně prsa. Druhým důvodem byla i práce. Teď jsem naprosto spokojená," popsala.

Jako další chybičku vidí celulitidu. „Není to tak strašné, ale abych se cítila při přehlídkách bez chyby, tak chodím na lymfomasážní přístroj starvac. Je to zázrak, jedná se o neinvazivní metodu a po pár návštěvách v klidu předvádím i spodní prádlo," směje se úspěšná modelka, která by ráda prorazila i za "velkou louží".

To Světlana Nálepková si ve svém věku skoro na nic nestěžuje. Má se ráda taková, jaká je. Postavu má ve svém věku "jako lusk" a také její pleť je bez vrásek. „Je to genetické, mám štěstí, jsem po mamince. A když chci, aby moje pleť omládla, zajdu si na ošetření duolift expert a výsledky jsou vidět okamžitě," prozrazuje své tajné zbraně.