Herečka a legenda stylových outfitů Sienna Miller se stala tváří módní značky Jaro 2016. Kolekce dostala název Sienna Hearts Lindex a představuje luxusní kousky pro každodenní nošení, jež flirtují s glam trendy sedmdesátých let.

Kolekce je postavena na bohémském a elegantním vzhledu, jenž skvěle ladí s osobním stylem Sienny Miller. Mezi klíčové položky zde patří splývavá halenka, maxi šaty a džíny s nohavicemi do zvonu. „Moc se mi líbí jemný materiál této bílé halenky. Dokázala bych si představit, že v ní strávím celé léto. A ty zvonové džíny jsou opravdu fantastické, pohodlné a mají báječný střih! Oba tyto kousky jsou klasikou, která je univerzální a navíc skvěle ušitá," říká Sienna Miller o kolekci.

Sienna Miller jeznámá nejen svým stylem, ale navíc v každém aspektu svého života vyzařuje hodnoty módní značky. Šíří kolem sebe pozitivní energii, humor a filantropický pohled na svět. Kromě toho se angažuje v charitativních projektech. Je matkou, a i díky tomu je pro značku dokonalou modelkou.