Modelky Nikola Buranská, Tereza Budková a Nikol Švantnerová se sešly na party ve Žlutých lázních. Která měla nejhezčí outfit?

Loňská královna krásy Nikol Švantnerová se svým přítelem fotbalistou Jakubem Horou staví hnízdečko lásky. "Řešíme poslední detaily hypoteční smlouvy a začínáme stavět co nevidět." V současné chvíli bydlí v pronajatém bytě v Hostivicích, pro svůj dům si vybrali okraj Prahy. "Těším se, chci si dům zařídit sama, bez pomoci bytového architekta. Rozpočet není velký, jako jiné běžné rodiny. Rádi bychom vše stylizovali do barev bílá, černá, ty výrazné se brzy omrzí," dodává Nikol Švantnerová.

Randí jedna z nejkrásnějších českých modelek Tereza Budková s hokejistou Ondřejem Pavelcem? To nám na představení nesolených brambůrek Tereza sice nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. "Já se k tomu nebudu vyjadřovat. Je to moje věc," říká Tereza. "Před několika měsíci jsem se rozešla se svým přítelem, po osmi letech. Teď se věnuju hlavně práci a čeká mě hodně cestování," dodává modelka. S Ondřejem Pavelcem se poprvé potkala na charitativním turnaji pro nadaci Jakuba Voráčka a proslýchá se, že spolu strávili několik romantických dní v Barceloně.

Modelka Nikola Buranská žije život tzv. v kufru. Je neustále na cestách. Za prací do Mnichova, za rodinou na Moravu, za přítelem do Dánska. Její facebookový profil nejvíce zdobí fotografie s kufrem. Nikola má letos trochu nešťastný rok, doufá v lepší zítřky. Před necelými dvěma měsíci jí zemřel tatínek. Loučení s ním je pro modelku i její rodinu samozřejmě bolestivé. "Měla jsem s tátou moc hezký vztah. Hrozně mi chybí, myslím na něj každý den," říká krásná modelka.