Sáhněte po modelech protkaných barevnou nití. Něžné obrázky váš outfit hezky zjemní. Nosí se všude a na všem!

Pusťte do svého šatníku svěží závan léta! Proměňte se v moderní vílu a vyzkoušejte trochu jiný styl, než na jaký jste zvyklá. Aktuálním módní trendem, který se vrací na výsluní, jsou barevné motivy a květinové vzory.

Kytičky opravdu frčí na všem – romanticky vypadají na topech, košilích, halenkách, nebo jednodílných plavkách. Květy jsou také trendy na obuvi a kabelkách a motivy přírody hezky vyniknou i na spodním prádle. Nejste-li příliš romantická duše, ale výšivky vám padly do oka, pořiďte si třeba džínovou bundičku se zvířecími motivy nebo s nášivkami s čísly a písmeny.

Šaty Zara, 2490 KčZdroj: archiv

Pestrobarevné rostliny zdobí aktuální kolekce všech značek a je jen na vás, jaký kousek s motivem růže, lilie nebo jinými květy si zamilujete. Tento módní vzor bude ladit nejlépe v kombinaci s černou, modrou, béžovou nebo červenou. Tak směle do toho!

Plavky Topshop, cena 1100 KčZdroj: archiv

Oblékněte se do modelu posetém drobnějšími kvítky nebo velkými květy. Připravili jsme pro vás malou květinovou inspiraci, takže hezky vybírejte a věřte, že v rozpálených ulicích, u vody nebo v soukromí budete opravdu vidět!