Období nových zážitků je za dveřmi. A co by nemělo chybět v podzimním šatníku předškoláků a dětí školou povinných? Připravili jsme pro vás malou inspiraci…

3 až 6 let

Oblečení pro malé holčičky a kluky, kteří se letos poprvé chystají do školky, do třídy starších předškoláků nebo nebo dokonce do školy, by mělo být pohodlné a komfortní. Do podzimního šatníku jim pořiďte nepromokavou bundu, která je ochrání před deštěm a rozzáří pochmurný den. Na hraní do třídy se hodí triko s veselým obrázkem a pohodlné tepláky.

Do povinné výbavy patří také kvalitní bačkůrky, v nichž musí vydržet celý den. Před studeným větrem je venku ochrání jednobarevná čelenka ve tvaru korunky a skákání přes kaluže si užijí v trendy gumácích. Přineste svým princeznám nebo malým rošťákům do jejich šatníku příjemnou změnu!

Čelenka korunka, Halooshop.sk, 255 Kč.Zdroj: archiv

Cool v lavici - 6 až 10 let

Každá malá dáma si zaslouží mít v šatníku pár kousků, se kterými udělá parádu ve škole i na narozeninové párty. Od školního věku si holčičky dávají na výběru oblečení ještě víc záležet. Zapomeňte na infantilní trika s obrázky, dceři raději pořiďte hezkou sukni, jednoduché legíny se zajímavou nášivkou, elegantní halenku a kvalitní teplákovou soupravu. I školákovi ve školní lavici budou víc slušet džíny, než vytahané tepláky. A v nestálém počasí ho hezky zahřeje vesta, která je ideální, kdy není ani teplo ani zima.

Styloví školáci 10 až 14 let

Jaké jsou módní hity pro juniora, ve kterých zazáří ve škole i mezi kamarády? Dospívající slečny milují denim. Radost jim udělají džíny s úzkým střihem nebo volnější džíny sahající nad kotníky. V šatníku nesmí chybět černý křivák, bílé bavlněné tričko a sportovní mikina. Mladý muž zase udělá parádu v kostkované košili nebo plátěných kalhotech. Co se týká značkového oblečení, určitě je dobré zainvestovat a pár jich pořídit. Pamatujte, je lepší nakoupit míň kvalitních kousků, než mít narvané skříně oblečením. A nenuťte své dítě nosit něco, co se mu nelíbí.

Více informací najdete v aktuálním čísle časopisu Story.