Už se nemůžete dočkat, až zjistíte, jak bude vypadat jarní kolekce? Značka Lindex ji poodhalila mezi prvními. Těšit se můžete na výrazné barvy a vzrušující kombinace potisků. V její kolekci se snoubí také skandinávská romantická svěžest s vlivy Asie a Afriky.

Díky výrazným barvám, jako je teplá žlutá, námořnická modř, vínová a oranžová, se tato kolekce stává vůbec nejvíce žádoucí, s jakou módní značka kdy přišla. „Jarní kolekce pro rok 2017 přichází se zcela novým výrazem. Inspiraci si bere z celého světa a zaujme moderním pojetím afrických potisků, detailů a barev. Vytvořili jsme jarní kolekci, která působí svěže a zajímavě, a ženám, které ji budou nosit, nabídne spoustu možností pro osobní styling," říká Annika Hedin, ředitelka designového oddělení společnosti Lindex.

Hlavními položkami, jež tvoří tento jarní šatník, je vylepšená verze výrazné košile, dále pak nové detaily jako vázanky a široké manžety, kimono s úžasnými potisky a novými kombinacemi barev, a v neposlední řadě také široké kalhoty s postranními panely.

Jarní siluety mají malinko volnější střih, přesto však díky zdůrazněnému pasu anebo absenci ramínek působí velice žensky. Ke slovu zde přišly také vlivy ze světa sportu, jež do této kolekce přinesly prvky jako stahovací šňůrky, zipy a proužky, a dále také doplňky, jako je čepice či nová ledvinka.

Nahlédněte do naší fotogalerie!