Modelka Nikol Švantnerová je skutečnou milovnicí módy. Tentokrát si nenechala ujít slavnostní otevření nové prodejny CCC na pražském Andělu, kde se představovaly nové trendy v obuvi pro nadcházející jarní sezonu.

„Stěhovali jsme se teď s partnerem do většího bytu, tak jsme měli spoustu práce. Nejvíce času mi zabralo třídění oblečení a mých bot, kterých jak jsem zjistila, mám opravdu spousty," říká pobaveně Nikol. Nakupovat se ale snaží s rozumem.

„Módu miluji, ale nic nepřeháním. Čas od času si pořídím něco luxusního, ale rozhodně si nepotrpím pouze na značky. Nejraději nakupuji boty. Libí se mi takové, které zdůrazňují ženskost, ale pravdou je, že kvůli pohodlí nosím nejčastěji sportovní obuv," dodává kráska.

Na akci dorazil také zpěvák Václav Noid Bárta. „Nejsem vyloženě nakupovací typ, ale rád se dobře oblékám. Vždy ocením, když mám po ruce svou ženu, která mi pokaždé skvěle poradí," říká Václav Noid Bárta o své manželce Gabriele.

Doslova v sedmém nebi byla zpěvačka Markéta Procházková, která si po dlouhé době udělala čas na pořádné nákupy. „Právě jsem na cestě na zkoušku, ale podařilo se mi ulovit hned několik párů bot. Už se nemůžu dočkat na jaro, až si je budu moci vzít ven," rozplývá se Markéta Procházková.