Tvář České televize Daniela Písařovicová, herečka Zuzana Vejvodová a Martina Kociánová nemohly chybět na otevření butiku Mi Fashion Label české desingérky Lenky Mulabegovič.  

Obchod vznikl díky spolupráci návrhářky s Janem Plajnerem a Barborou Futerovou. Nákup v butiku má různé výhody, například osobní přístup. „Vše má své výhody a nevýhody, ale sama radši nakupuju v buticích, než v obchodních centrech. Je to klidnější, cílené a věnují se přímo vám," jednoznačně sdělila svou preferenci Zuzana Vejvodová. Jasno v tom má i Daniela Písařovicová: „Nejvíce mi na obchodních centrech vadí, že se většinou boxujete s ostatními už při cestě do zkušebních kabinek. Navíc pokud si s sebou nevezmete osobního poradce, nikdy vám nikdo neřekne, jestli vám vybrané kousky opravdu sluší."

Martina Kociánová sice dlouhodobě spolupracuje s jinou módní návrhářkou, ale když se jí něco líbí, neváhá se porozhlédnout i v jiných vodách: „Nejsem rebel, ale nejsem ani ráda v davu a také už mě nebaví mít plné skříně. Radši mám pár kousků, které mě právě teď vystihují, a je mi skutečně jedno, zda je to třeskutě trendy, nebo ne."

Daniela Písařovicová na akci prozradila, že jednou vybírala oblečení pro někoho jiného a skončilo to velkým faux pas: „Před pár lety jsem se sestře tak netrefila do vkusu, že jsem si půlku darovaných věcí musela nechat. Od té doby raději posílám fotky oblečení, které chci darovat, abych dostala souhlas," prozradila Daniela Písařovicová, která se této historce dnes už jen směje, ale tehdy se cítila velmi nepříjemně.