Právě tyto dvě metropole jsou pro Čechy oblíbenými městy módy. Vybrat ty nejluxusnější kousky za rozumnou cenu můžete v nepřeberném množství maloobchodů, nákupních domů a obchodních center. Oblékněte se ve značkových buticích jako celebrity a oslňte kvalitními a neotřelými kousky!

Nejluxusnější pražské ulice

V centru Prahy je nejslavnější Pařížská ulice, kde není nouze o ty nejluxusnější butiky. Světové značky se prodávají i v Široké ulici, na Václavském náměstí nebo v ulici na Příkopě směrem k Národní třídě. Každý rok přibývá nových a nových obchodů a vy zaručeně neodjedete z Prahy s prázdnýma rukama!

Módní značky v nákupních centrech

Nové i zavedené módní značky se nadále zabydlují v Praze. Naleznete je nejen v maloobchodních prostorách v centru města, ale i v předních nákupních centrech. Nakupování oblečení bude zábavou v OC Chodov, v OC Galerii Butovice, v Galerii Harfa, v Nákupním centru Eden, v OC Park Hostivař, v OC Nový Smíchov, v Centru Černý Most, v Metropoli Zličín, v OC Letňany nebo v Palladiu.

Drážďanská Prager Strasse

Nákupní horečku uhasíte v ulici Prager Strasse, jež je určena speciálně pro Čechy. Nachází se u hlavního vlakového nádraží a objevíte tu obchody známých značek. Nejvíce vás pohltí nakupování v centru Karstadt a Gallery s desítkami luxusních obchodů.

Altmarkt Galerie a Elbe Park

Přímo v centru města si nenechte ujít nákupní centrum Altmarkt Galerie. Nakupování si užijete ve čtyřpatrové budově s předními módními značkami. Více než 170 obchodů na vás čeká v moderním nákupním centru Elbe Park s bezplatným parkováním.

Ať už to máte blíže do Prahy nebo do Drážďan, vyplatí se udělat si výlet za nákupy. Až se před okolím blýsknete v luxusním oblečení, zaručeně sklidíte pochvaly. Pokud pláčete, že si nemůžete dražší kousky dovolit, nezoufejte! Existuje mnoho finančních společností, které vám s tím pomohou. Zkuste například tuto.