Modelka a ředitelka soutěže Simona Krainová zahájila třetí ročník Czechoslovak TopModel. Najde novou úspěšnou českou tvář pro světový modeling?

Rodačka z Havířova Simona Krainová uvedla, že o soutěž je velký zájem. „Mám radost pokaždé, když mohu dívkám předat něco ze svých zkušeností a když vidím, jak jim práce na sobě zvedá sebevědomí. A úspěchy vítězek a finalistek z obou předchozích ročníků mluví samy za sebe. Naprostá většina z nich už úspěšně pracovala nebo pracuje v zahraničí," dodala Krainová.

Modelingová soutěž během předchozích dvou let přinesla agentuře Czechoslovak Models celkem více než 50 nových tváří. „Oba uplynulé ročníky hodnotíme velmi pozitivně. Spolupracujeme s předními světovými agenturami, jejichž zástupci tvoří odbornou porotu, a máme na dívky výborné ohlasy právě od agentů z Paříže, Milána, Londýna, Tokia, Mnichova a dalších," uvedla Krainová.

Mítinku se zúčastnila také úřadující vítězka, osmnáctiletá Nikola Krůželová z Valašských Klobouk.

Simona Krainová a úřadující vítězka, osmnáctiletá Nikola Krůželová z Valašských Klobouk.

Czechoslovak TopModel letos s castingy opět zavítá do jedenácti měst. Roadshow bude zahájena 11. září v Bratislavě, dále navštíví Hradec Králové (16. 9.), Liberec (18. 9.), Jihlavu (22. 9.), Karlovy Vary (30. 9.), Plzeň (3. 10.), Ostravu (6. 10.), Olomouc (7. 10.), Brno (8. 10.), České Budějovice (14. 10.) a poslední casting se uskuteční 19. října v pražské Galerii Harfa. Semifinále se odehraje 23. října a finále je plánováno na konec listopadu.