Nejlépe oblékanou osobností roku 2016 se podle letecké společnosti British Airways stala britská módní ikona Victoria Beckham, následována manželkou amerického herce George Clooneyho Amal a americkou modelkou a televizní hvězdičkou Kendall Jenner. 

Hodnotícím kritériem poroty složené z předních odborníků ze světa módy v čele hollywoodskou stylistkou Elizabeth Saltzman byly módní kreace, ve kterých se slavné osobnosti pohybují v prostředí velkých světových letišť.

1. Victoria Beckham

"Victoria Beckham je skutečnou královnou. Při cestách letadlem je oblečená vždy nesmírně elegantně. Má svůj osobitý styl a přitom nezapomíná na klasiku. Její módní cestovní kreace jsou rafinované a přitom pohodlné a praktické."

2. Amal Clooney

"Amal Clooney je krásná a vzdělaná žena. Vždy nádherně oblečená. Žensky a elegantně. Jako by pokaždé, když vystoupí z letadla, byla schopna jít okamžitě rovnou na obchodní jednání. Je to skutečná business lady."

3. Kendall Jenner

"Kendall Jenner symbolizuje dnešní mládí. Mnohdy se spoléhá na jednoduchost a je schopna povýšit obyčejné triko a džíny na vrcholně elegantní a sofistikovanou věc. Jako modelka ostatně Kendall ví, jak na to."

4. Angelina Jolie

"Je zosobněním klasického stylu. Je Audrey Hepburn naší doby. Vypadá vždy nesmírně elegantně, aniž by se musela spoléhat na poslední výkřiky módy. Co na ní funguje nejlépe, je právě klasika – jednoduchý svetr, černé kalhoty a elegantní kabelka výraznější barvy. To je prostě Angelina."

5. Gwen Stefani

"Gwen Stefani jako by byla tak trochu opakem Angeliny. Sama je módní návrhářkou a tak trochu v módě naplňuje definici anglického výrazu cool. Neustále nás překvapuje svou individualitou, kombinuje klasiku (prosté černé kalhoty) s něčím ujetým (leopardí kabát) a vždy to vypadá výborně. Především je to však její vlastní invence a ona sama, co dodává jejímu vzhledu punc originality, například výrazná červená rtěnka, platinová hříva či výrazný opasek nebo lak na nehty."

V žebříčku TOP 10 se dále umístily tyto slavné ženy:

6. Charlize Theron
7. Taylor Swift
8. Marion Cotillard
9. Lupita Nyong'O
10. Heidi Klum