Napovíme vám, které zásadní kousky by měly mít své pevné místo ve skříni správného gentlemana… 

Kraťasy

Na léto jsou úplně nejlepší plátěné kraťasy. Se správným stylingem v nich klidně můžete chodit i do města na schůzky. S košilí, sakem a mokasíny budete za elegána, kdežto s teniskami a mikinou zase za sportovního kluka do nepohody. Jedny můžete mít veselejší – vzory a barvy se také počítají. Ale určitě si pořiďte také jedny neutrální, tedy světle hnědé, modré nebo šedé.

Stylové sako

Asi nemusíme připomínat, že každý moderní muž by měl být majitelem minimálně jednoho padnoucího obleku, a to i v případě, že ho vůbec nenosí do práce. Co se týče sak, mělo by jich ve vaší šatní skříni viset hned několik – klasické, casual, barevné a letní.

Pásek

Je jeden z mála doplňků, kterým pánové mohou doladit a dovést k dokonalosti svůj outfit. Jeho volbu proto nepodceňujte a určitě si nemyslete, že vám stačí mít jen dva kousky – elegantní a ležérní! 

Džíny

Jeden z nejpohodlnějších módních kousků, který existuje, kraluje šatníkům už dlouhá léta. Není tedy žádný důvod džíny nenosit. Záleží ale na jejich střihu a na tom, jak vám padnou. Nyní módní slimky si nemůže dovolit každý, nízký sed také není pro všechny. Zkuste, co vám padne nejlépe.