Na křtu v obchodě s hračkami v pražských Dejvicích se to hemžilo potomky známých celebrit. S robotem Cubettem se okamžitě skamarádily i děti Evy Decastelo.

Moderátorka na akci přivedla kompletní dětskou sestavu Decastelo, včetně nevlastního syna z manželova prvního manželství. „Když si nevím rady s tabletem, jdu se poradit za dětmi," smála se Eva Decastelo.

Zřejmě i proto byli za kmotry Cubetta vybráni raději tatínkové. Marek Němec, Pavel Novotný a Milan Fridrich. Ti si notovali o nezbytnosti seznamovat děti s moderními technologiemi. „Byl jsem na to hodně zvědavý, je to dobrý nápad. Umět ovládat a programovat roboty bude za čas muset alespoň uživatelsky každý. Líbí se mi, že na tomhle dřevěném robotovi se to učí děti jinak než s digitálním přístrojem v ruce, doslova si to osahají," neskrýval nadšení Milan Fridrich, manžel majitelky obchodu Kidtown.

Celou akci moderovala jeho bývalá kolegyně, Jolana Voldánová. Ta už má děti velké, syn se jí právě vrátil ze studií v Americe. „Už jsem ráda, že je doma. Škoda, že zrovna nemohl se mnou, jak jde o techniku, září mu oči, to je něco pro nějl," prozradila Jolana Voldánová.

Dorazily i další slavné maminky – Lucie Křížková se synem Davídkem, Kristýna Kloubková s malou Jasmínou, Eva Jasanovská s nejmenší účastnicí Aničkou, Kristýna Janáčková se synkem Luisem Frederikem a na skok se stavila i těhotná Agáta Prachařová.