Pojďte si s námi hrát! Tentokrát na téma maskáčová bunda. Ukážeme vám, s čím jí kombinovat a jak jí nosit při různých příležitostech.

Pokud zrovna zvažujete, že si pořídíte novou zimní bundu, je nejlepší čas. Zahrajte si na vojandy! V módě totiž zůstávají bundy s maskáčovým vzorem nebo-li army stylu. Jsou originální, skvěle vypadají, zahřejí a nepříjemný studený vítr se pod ní jen tak nedostane.

A po kterých typech maskáčových bund se poohlédnout? Na běhání po městě můžete vybrat kratší variantu, jako je například stylový bomber. Tento módní kousek oblékněte nejlépe v kombinaci s upnutými džíny nebo koženými kalhotami. Celý outfit dotáhněte vhodnou a pohodlnou obuví. Hitem zimní sezóny jsou vyšší kožené boty se šněrováním zdobené přezkou a výraznými švy. Navíc v nich udržíte nohy v teple a pohodlí během sychravého počasí.

Pro milovnice army looku je k mání také elegantní maskáčová varianta. Model typu parka je bunda s prodlouženou délkou, která je většinou vybavená hřejivým kožíškem a kapucí. Abyste vypadala skvěle, obujte k ní vysoké kozačky a jako módní doplněk vyberte lesklou kabelku do ruky nebo přes rameno.

Zvedněte si zimní náladu! Army look sluší každé ženě a nebojte se - maskáčové bundy z módy jen tak nevyjdou!