Nemusíte být právě horlivý ekologický aktivista, přesto vám ale možná není lhostejné v jakém životním prostředí budou žít další generace. Vadí vám chemikálie odtékající z vaší domácnosti? Máte u domu vlastní čističku odpadních vod? Anebo zkrátka patříte k těm, kteří se chtějí chovat zodpovědně?

Společnost Zenit vám dává volbu – se svou zelenou šetrnou řadou Real Green clean. Tyto české přípravky se k nám nemusí dovážet přes půl planety, jsou vysoce biologicky odbouratelné, v recyklovatelných obalech a účinně si poradí s téměř každou špínou v domácnosti. Zároveň budou šetrné jak k přírodě, tak i k vaší peněžence.

„Zelená" řada značky Real je sestavená z multifunkčních přípravků, které budete moci použít na každý úklidový problém. Jsou citlivé k povrchům, Real green clean nádobí je dermatologicky testován a celá řada neublíží ani vodním mikroorganismům.

Real green clean podlahy – Alfa a Omega každého úklidu. Nikdy se doma necítíme tak dobře jako s příjemně čistou podlahou. Real green clean podlahy můžete použít v celém domě – vyčistí dlažbu, stejně jako laminátové, dřevěné či jakékoliv jiné typy podlah. Na nich zároveň zanechá antistatický film, který zabrání dalšímu usazování prachu a špíny. Provoní váš interiér svěžím mixem citrusů s tóny fialek a jasmínu.
Real green clean plochy – kuchyně, koupelna, poličky v obýváku i psací stůl v dětském pokoji. Univerzální přípravek na všechny plochy v domácnosti. Se svou výbornou odmašťovací schopností a účinnou silou na mýdlové a vápenaté usazeniny bude vaším účinným pomocníkem.
Real green clean toalety – gelový přípravek na bázi přírodních kyselin (citrónové a octové) si bez problémů poradí s vodním kamenem, rzí, mýdlovými a jinými usazeninami. Vaši toaletu provoní a nablýská.
Real green clean nádobí – vybalancované složení zajišťuje šetrnost k přírodě a zároveň účinnou mycí sílu s vysokou odmašťovací schopností. Přípravek, který uspěl v normovaném talířovém testu, bez problémů zvládne i vaši horu nádobí – které navíc příjemně provoní květinovo-citrusovou vůní.
Real green clean PRACÍ GEL – dlouho jste snili o ekologickém praní? Praní bez fosfátů, barviv a optických zjasňovačů bude milovat vaše prádlo, domácí čistička odpadních vod a díky změkčující složce a vysoké účinnosti i při nízkých teplotách si ho zamilujete i vy.
Real green cleen tablety do myčky – čisté, lesklé nádobí bez zaschlých kapek a přitom ekologicky! Bez fosfátů, chlóru a konzervačních látek, zato s enzymy, které rozpouštějí špínu již při nízkých teplotách. Díky látkám změkčujícím vodu bude šetrný i k vaší myčce.

Řada Real green byla vyvinuta ve vlastní vývojové laboratoři čáslavského závodu firmy Zenit ve spolupráci s firmou EMPLA AG, zabývající se výzkumem, vývojem a realizací technologií pro ochranu životního prostředí a zdraví, a firmou TopolWater, s.r.o., zabývající se technologiemi pro čištění vod. Výrobky jsou otestovány akreditovanou laboratoří podle metodiky OECD – 301-D, mají ekologické osvědčení a jsou vhodné pro domácnosti s domovními čističkami vod.

www.zeniteshop.cz

Soutěžit můžete ZDE