Fruitisimo je nejovocnější bar ve tvém okolí. Najdeš ho již na více než 40 místech v České republice a každým dnem se rozrůstá. Pochutnáš si s ním na čerstvých šťávách a ovocných koktejlech, ručně vyráběné kopečkové zmrzlině, s láskou upečených dortech a právě umleté čerstvé kávě. Každý krok přípravy můžeš sledovat na vlastní oči.

Proč je Fruitisimo?
Fruitisimo si zvolilo jako svůj cíl, dělat lidem radost a zlepšovat každý jejich den. Můžeš se s ním zasmát, pobavit se, odpočinout si, nabít baterky,… . Je jen na tobě, jak si svou chvíli s Fruitisimem užiješ.
Kdo je Fruitisimo?
Fruitisimo je plné těch správných barmanek a barmanů kteří mají úsměv na rtech, švih v ruce a na očích ovocné brýle, skrz které vidí svět ovocně. Mají také vášeň pro vše ovocné a tak se občas neudrží a předvedou například při míchání drinků pořádnou show, která je pro ně typická.
Jak to s Fruitisimem začalo?
No jednoduché to nebylo :-) Ale díky dvěma mladým studentům, kteří měli pár zkušeností ze stáže z Ameriky, chuť a odvahu rozjet před 12 lety první zmrzlinový bar v OC Flóra a následně freshový bar v OC Chodov, nyní existuje Fruitisimo, které všichni známe a máme ho rádi takové, jaké je. To nejovocnější!
Poslechni si příběh, kde se dozvíš, jak je to s Fruitisimem nyní.

Soutěžit můžete ZDE