Málokoho baví čekat na letišti, než se pohodlně usadí do své sedačky v letadle. Využijte tento čas a dopřejte si lahodnou kávu v nově otevřených kavárnách SO! COFFEE, příjemném prostředí, kde odstartujete své cesty do světa.

Zpříjemnit si čekání mohou cestující na Letišti Václava Havla Praha v nových kavárnách SO! COFFEE. Útulné prostředí, které je speciálně navrženo pro potřeby a pohodlí cestujících. Příjemná křesla, uvolněná atmosféra, vše pro navození klidu a pohody před samotnou cestou na dovolenou či služební cestu.

V kavárně SO! COFFEE si může zákazník vybrat z široké škály kvalitní kávy, například oblíbené Cappuccino s šablonou letadla, které je připraveno z nejžádanější zemité kávové směsi Lavazza, která je lahodná svou čokoládovou chutí. Vybraná zrnka kávy Arabica pocházejí z Jižní a Střední Ameriky a jsou doplněna zrnky kávy z asijské Robusty pocházející z oblasti Indonésie. Lahodnou kávu vám připraví personál na ručně vyráběném espresso kávovaru La Marzocco přímo z italské Florencie. Občerstvení zahrnuje čerstvě plněné bagety a saláty vlastní výroby FRESH & GOOD, nabídku dortů a sladkého rozpečeného pečiva, které provoní celou kavárnu. V nabídce jsou i fresh džusy, ledové čaje a ovocné smoothies.

Na to všechno se můžete těšit, pokud si budete chtít zkrátit dobu čekání, než se vydáte na svou dovolenou nebo pracovní cestu. Kavárny SO! COFFEE najdete v terminálu 2 prst C v přízemí a v 1. patře.

www.airest.cz

Soutěžit můžete ZDE.