Daniel Craig je zpět jako Agent 007 v nové, v pořadí již 24 bondovce s názvem SPECTRE. Zašifrovaný vzkaz z minulosti vyšle Jamese Bonda na nebezpečnou misi do Mexico City a nakonec do Říma, kde se setkává s Lucií Sciarrou (Monica Bellucci), nádhernou a nedostupnou vdovou nechvalně známého zločince. Bondovi se podaří proniknout na tajné setkání, kde odkryje existenci zlověstné organizace SPECTRE.

Mezitím v Londýně, Max Denbigh, nový ředitel Centra pro Národní Bezpečnost, zpochybňuje nejen Bonda, ale i celou organizaci MI6 v čele s M (Ralph Fiennes). Bond se potají spojí s Moneypenny a Q, kteří mu pomohou vyhledat Madeleine Swann (Léa Seydoux), dceru jeho starého nepřítele Whitea představujícího klíč ke spletité organizaci Spectre. Jako dcera zabijáka rozumí Madeleine Swann Bondovi více než kdokoli jiný.

Zdroj: Youtube

Jak se Bond dostává blíže k jádru SPECTRE, dozvídá se také stále více o mrazivém spojení mezi ním a jeho úhlavním nepřítelem (Christoph Waltz).

Datum premiéry:
05. 11. 2015

Spectre, akční, thriller
Režie: Sam Mendes
Scénář: John Logan
Hrají: Daniel Craig, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Andrew Scott, Ralph Fiennes, Naomie Harris

Daniel Craig je zpět jako Agent 007.

SOUTĚŽ: 
Hrajeme o 3x2 vstupenky na film Spectre do kina Cinema City IMAX. Vstupenky platí do 26.11.2015.
Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete ZDE.

Co je IMAX?
Technologie IMAX 3D byla představena v roce 1986. Od té doby společnost IMAX svojí 3D technologii zdokonalila až do dnešní podoby, kdy nabízí nejlepší 3D zážitek na světě, který posunuje sledování filmu na novou, vyšší úroveň.

Plátno: Stříbrné plátno o velikosti 350 m2 je největší v České republice a jedno z největších digitálních pláten v Evropě. Plátno je opatřeno tisíci malými otvory, aby nebyl tlumen zvuk reproduktorů, které jsou umístěné za plátnem.

Logo IMAX

Efekty 3D: Technologie IMAX 3D je uznávaná jako nejlepší trojrozměrná projekční technologie na světě. Pro vnímání 3D obrazu musí být na plátno promítány dva obrazy – jeden pro levé a jeden pro pravé oko (v kině IMAX je pro projekci použita dvojice digitálních projektorů IMAX). Pro oddělení obrazů jsou použity polarizační filtry, které se nacházejí před objektivy projektorů a také v 3D brýlích IMAX, které zakoupí diváci na pokladně kina. To zajišťuje, že levé oko uvidí obraz pouze jemu určený (to samé pro pravé oko). Výsledný prostorový efekt vznikne spojením obou obrazů v mozku diváka.