Nový bylinný sirup Felixír od společnosti Dallmayr Kaffee vás přenese do atmosféry Rychlebských hor. Je to jedinečný produkt, který je vyladěn za čtyř domácích plodů - šípku, černého bezu, jedlé jeřabiny a černého rybízu. Neobsahuje konzervanty, barviva, dochucovadla ani alkohol. Užívání sirupu posiluje imunitu a pročisťuje organismus. Felixír je vhodný do limonád, koktejlů či jako lahodné dochucovadlo do kávy a čaje.

Šípek, jenž je základem Felixíru, působí jako prevence proti nachlazení. Jeřabina jedlá byla objevena v 19. století v Jeseníkách a byla pojmenována jako jeřabina Moravská sladkoplodá. Obsahuje hodně jódu, podporuje činnost štítné žlázy, slinivky břišní a žlázy s vnitřní sekrecí. Černý bez zase podporuje funkci jater a ledvin. Černý rybíz je zde pro zvýraznění chuti.

Receptura Felixíru byla vytvořena exkluzivně pro společnost Dallmayr Kaffe s.r.o., která jeho výrobou ryze české provenience podpořila drobné podnikání v „zapomenutém kraji" Rychlebských hor. Na vzniku tohoto prémiového bylinného sirupu se podílel hudební virtuos Felix Slováček, který ho také slavnostně pokřtil u příležitosti vánočního setkání přátel a obchodních partnerů společnosti Dallmayr.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček bylinného sirupu Felixír. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami